Talomallin valinta oman kodin lähtökohdaksi

Mallistossa on kattava valikoima 1-, 1½- ja 2- kerroksisia taloja. Pienimmät mallit sopivat hyvin myös vapaa-ajan käyttöön. Lähtöajatuksena talomallistoissa on ollut asumisen helppous. Myös paritalo- ja suuremmatkin ratkaisut ovat mahdollisia. Uutuutena olemme tuoneet Extend-piharakennusmalliston, jolla saat kätevästi hyödynnettyä paremmin tonttisi mahdollisuuksia esim. viihtyisäksi ja rauhalliseksi työtilaksi, saunarakennukseksi, harrastetilaksi tai kompaktiksi minitaloksi! 

Tai omien suunnitelmiesi pohjalta

Mikäli mallistostamme ei löydy vaihtoehtoa tai sinulla on jo oma visio toteutuksesta, onnistuu unelmiesi koti tai muu rakennus myös täysin omista suunnitelmistasi!

Lue lisää 

Talomallit ovat muunneltavissa

Kaikkia talomallejamme voi lisäksi muunnella esimerkiksi jatkamalla, lisäämällä ikkunoita, muuttamalla ulkoasua, vaihtamalla kattomuotoa, muokkaamalla huonejärjestystä, väliseiniä ja niin edelleen.

Monipuolinen talomallistomme

Primus

Primus-mallit ovat moderneja pieniä taloja, joissa kaikki asumisen mukavuudet on sovitettu kompaktiin kokoon. Ne sopivat loistavasti ensimmäiseksi omakotitaloksi, etenkin pienille kaupunkitonteille sekä vapaa-ajan asunnoiksi. Julkisivua, kattomuotoa ja ikkunoita muuttamalla voidaan näitäkin pikkutaloja muokata hyvin paljon omien toiveiden mukaisiksi ja vaikkapa perinnetalojen tyylisiksi  maaseutumaisemaan.

Primus-mallit

Inno

Uudet Inno-mallit tarjoavat monipuolisen kattauksen suosittuja Omataloja modernisoituna sekä lisäksi aivan uusia ihastuttavia 1-tasoisia koteja kaupunkimaisiin ympäristöihin. Inno-malleista löytyy toimivuutta ja pohjaratkaisuja monenkokoisille perheille. Modernista arkkitehtuurista löytyy rytmiä ja näyttävyyttä antavaa epäsymmetriaa sekä tehostepintoja, suojaavia seinäkkeitä sekä reilunkokoisia ikkunoita ja terasseja.

Inno-mallit

Evo

Evo -talomallit henkivät eleetöntä pohjoisen kauneutta. Niiden suunnittelussa haluttiin  korostaa suomalaisille tärkeän luonnon läheisyyttä myös kaupunkimaisessa tiiviisti rakennetussa ympäristössä. Pelkistetty, geometrisilla perusmuodoilla leikittelevä pohjoismainen arkkitehtuuri, suuret ikkunapinnat ja toimivat tilaratkaisut tuovat luonnonvaloa runsaasti kotiin luoden vaikutelman sisätilojen jatkumisesta ulos suojaisille sisäpihoille.

Evo-mallit

Block

Block-mallit ovat erityisesti kaupunkialueidelle suunniteltuja kaksikerroksisia koteja. Moderni, selkeä  arkkitehtuuri sopii hyvin urbaaniin ympäristöön ja ahtaammillekin tonteille. Block-mallien alakerta on suunniteltu yhdessäoloon;  makuuhuoneet on sijoitettu kätevästi yläkerran rauhaan. Ylös asti avoimet tilat  lisäävät avaruuden tuntua  ja  lukuisista isoista ikkunoista tulvii raikas luonnonvalo.

Block-mallit

Onni

Onni-mallit sopivat hyvin perinteiseen suomalaiseen maisemaan. Ne ovat kodikkaita, viihtyisiä, toimivia ja siksi suosittuja tonteille ympäri maan. Lukuisista Onni-vaihtoehdoista on helppo valita sopiva talo perheesi koon mukaan ja muokata sitä tarvittaessa juuri sinun tarpeesi ja toiveesi täyttäväksi.
Haluttaessa muuttaa talon tyyli moderniksi onnistuu se kätevästi esim. kattomuotoa ja julkisivuvalintoja vaihtamalla.

Onni-mallit

Extend

Extendin avulla hyödynnät nykyisen tonttisi mahdollisuudet paremmin ja saat lisätilaa helposti, nopeasti sekä edullisesti. Extend sopiikin oivallisesti työ- tai harrastetilaksi sekä viihtymiseen, mutta halutessasi myös esim. piha- tai rantasaunaksi tai sitten edulliseksi, kompaktiksi miniasunnoksi. Joka tapauksessa, 100 % Omatalon energiatehokkain rakentein ja eristevahvuuksin!

Extend-mallit


Esimerkkejä talomallien muuntelumahdollisuuksista:


Kattomuoto:                harja / murrettu harja / pulpetti
 
Väri:                              katto / ulkoverhous / ikkunat ja ovet

Tyyli:                             moderni / klassinen / koristeellinen

Katon materiaali:        pelti / tiili / huopa
 
Pohjaratkaisu:            pidennys / levennys / peilikuva / tila- ja väliseinämuutokset

Tutustu talomallistoon


Kysy lisää myyjältäsi!

Ammattitaitoisen Omatalon myyjän avustuksella valitset helposti toiveidesi kodin laajasta talomallistostamme tai muuntelet valitsemaasi talomallia haluamallasi tavalla. Pitkän kokemuksensa ansiosta talomyyjämme tuntevat myös paikkakuntakohtaiset viranomaismääräykset. Voit sopia myyjän kanssa myös etäpalaverin!

Ota yhteyttä myyjään!