Miksi Omatalo?

OMATALON TARINA ALKOI YLI 80 VUOTTA SITTEN

KATTAVA VALIKOIMA JA MUUNNELTAVUUS

Omatalot valmistetaan Ylä-Savossa, Sonkajärvellä. Omatalojen valmistusmenetelmät edustavat alan ehdotonta huippua niin Suomessa kuin koko maailmassa. Vuosikymmenten saatossa asumisen unelmat sekä omakotitalojen rakenteet ovat kehittyneet jatkuvasti. Työskentelemme vastataksemme yhä paremmin asiakkaidemme toiveisiin tarjonnassamme. Omataloa on myyty jo yli 30 000 kpl, johon ei ole yltänyt vielä mikään muu yksittäinen talotehdas.

Omatalon mallistossa on kattava valikoima erityyppisiä koteja kaikenlaisille tonteille. Talomalleja voi lisäksi muunnella esimerkiksi jatkamalla, lisäämällä ikkunoita, muuttamalla ulkoasua, vaihtamalla kattomuodon, muokkaamalla väliseiniä ja niin edelleen. Myös pari- ja rivitaloratkaisut ovat mahdollisia joustavan suunnittelumme ansiosta.  

OMATALO ON SUOMEN KOKENEIN TALOVALMISTAJA

Tarinamme alkoi yli 80 vuotta sitten. Ensimmäiset Omatalot tehtiin Viipurin Kivennavalla vuonna 1939. Tänä päivänä Omatalo rakentaa taloja koko Suomeen, ja olemmekin rakentaneet jo yli 30 000 kotia meille suomalaisille. Tehtaamme sijaitsee Iisalmen kupeessa Sonkajärvellä, joka tunnetaan myös eukonkantokisoistaan.

TARJOAMME ASIAKKAILLEMME SUOMEN PARASTA PALVELUA

Ammattitaitoisen Omatalo-myyjän avustuksella valitset helposti toiveidesi kodin laajasta talomallistostamme tai muuntelet valitsemaasi talomallia haluamallasi tavalla. Pitkän kokemuksensa ansiosta talomyyjämme tuntevat myös paikkakuntakohtaiset viranomaismääräykset.
 
Kysy rohkeasti lisää mahdollisuuksista myyjiltämme. Myös etäpalaveri onnistuu!