Moderneja kaksikerroksisia koteja pienemmällekin tontille

Block-mallisto on erityisesti kaupunkimaiseen asumiseen suunniteltu talomallisto. Malliston kaikki talot ovat
kaksikerroksisia koteja, mikä mahdollistaa pienen tontin kaikkien tärkeiden neliöiden hyötykäytön.

Block-kodeissa alakerta on pyhitetty viihtymiselle ja makuuhuoneet on sijoitettu kätevästi yläkertaan. Selkeän kompaktit kaksikerroksiset pohjaratkaisut tarjoavat riittävästi tilaa asumiseen ja sopivat pienemmällekin taajamatontille. 

Näyttävien Block-mallien modernin tyylikäs julkisivu sopii hyvin kaupunkimaiseen ympäristöön. Suojaiset seinäkkeet, terassit ja parvekkeet tuovat lisää toimivuutta ja ilmettä. 

Block-mallisto 

Kaksikerroksiseen taloon on mahdollista suunnitella ylös asti korkea tila, joka antaa upeasti tilantuntua ja yksilöllisyyttä. Suuret ikkunapinnat antavat runsaasti luonnonvaloa ja tuovat näyttävyyttä niin sisälle kuin julkisivuun.


Yläkerrassa olevat täyskorkeat, tilavat huoneet maksimoivat viihtyisyyden, toimivuuden ja kalustettavuuden. Ikkunoita ja luonnonvaloa saadaan joka huoneeseen riittävästi.

Vaikka portaat tilavaatimuksineen ovat Block-malleissa välttämättömiä asioita, toimivat ne hyvin myös katseenvangitsijana korostaen valittua sisustustyyliä.

Block-malliston, kuten muidenkin mallistojemme monipuoliset muuntelumahdollisuudet tarjoavat runsaasti ratkaisuja kotisi rakentamiseen. 
Pyydä rohkeasti tarjous!