Lisätilaratkaisuksi, saunamökiksi tai miniasunnoksi

    Extend sopii työ- tai harrastetilaksi sekä viihtymiseen, mutta myös esim. piha- tai rantasaunaksi tai sitten edulliseksi, kompaktiksi miniasunnoksi. Kysy lisää ja pyydä tarjous, suunnitellaan sinulle juuri haluamasi kokonaisuus. Modernista perinteiseen tyyliin!

Tarvitsetko lisätilaa asumiseen, etätöihin, harrastuksiin vai haaveiletko erillisestä saunasta? Extend-mallisto on tehty varta vasten näihin tarpeisiin. Valittavanasi on kolme mietittyä mallia suunnittelun lähtökohdaksi.  

Täyslämpimien Extend-mallien avulla saat lisää laadukasta asuintilaa esim. nykyiselle tontillesi. Extend tarjoaa myös erinomaisen rauhallisen ja viihtyisän mahdollisuuden etätöiden tekemiseen ja erilaisiin harrastuksiin.

Extend-mallit ovat muiden Omatalojen tapaan hyvin joustavasti muunneltavissa erilaisten tarpeiden ja vaatimusten mukaan. Myös julkisivu saadaan sointumaan hyvin päärakennukseen kattomuotoa ja julkisivuvalintoja muokkaamalla.

Extend 32 on suunniteltu piha- tai mökkisaunarakennukseksi. Löylyhuone ja erillinen pesuhuone ovat reilun kokoisia ja ne ovat mitoitettu puukiukaalle ja muuripadalle.
Mallissa on lisäksi viihtyisä ja avara takkatupa. Tilavalle terassille saadaan luontevasti sopimaan pöytäryhmän lisäksi vaikka kylpypalju.

Halutessasi voidaan Extendistä suunnitella vaikka kompakti, edullinen miniasuntoratkaisu. Täyslämpimänä Extend soveltuu hyvin ympärivuotiseen asumiseen. Tutustu myös muihin malleihimme ja kysy lisää eri kokoisista vaihtoehdoistamme sekä mahdollisuuksistamme.

Extend laajentaa asumisen mahdollisuuksia sekä antaa uusia ulottuvuuksia työntekoon, harrastuksiin, vapaa-aikaan ja yhdessäoloon. Kustannustehokkaasti ja juuri sinun tarpeisiisi suunnitellusti!

Tutustu Extend-malleihin