Geometrisiä perusmuotoja ja luonnonläheisyyttä

Suunnittelun lähtökohtana oli saada luonnonläheisyyttä myös tiiviisti rakennettuun kaupunkimaiseen ympäristöön. Suurten ikkunapintojen ja toimivien tilaratkaisujen ansiosta saadaan raikasta luonnonvaloa runsaasti kotiin.

Omatalo Evo on vuosikymmenien
asiakasyhteistyössä kehittyneen puurakentamisen evoluution tulos.
Ajan saatossa Suomi ja asumisen vaatimukset ovat muuttuneet, mutta suomalaisten ainutlaatuinen suhde luontoon on säilynyt.

Evo-talomallien arkkitehtuuri  leikittelee selkeillä geometrisilla perusmuodoilla. Malliston suunnittelussa haluttiin  korostaa suomalaisille tärkeän luonnon läheisyyttä pienemmilläkin tonteilla.

Evo-mallisto 

Suuret ikkunapinnat ja toimivat tilaratkaisut tuovat luonnonvaloa runsaasti kotiin luoden vaikutelman sisätilojen jatkumisesta ulos suojaisille sisäpihoille.  

Kun toimivuus ja valoisuus ulottuu kodin kaikkiin tiloihin, on arjessakin juhlan tuntua. Mietitty pohjaratkaisu ja kokonaisuuden toimiminen tuntuu jokapäiväisessä elämässä.

Pienemmät ja suuremmat sisustus- ja kalustevalinnat ovat tärkeitä tehden osaltaan talostasi juuri sen sinun näköisesi, yksilöllisen kodin.

Valittavanasi on 7 modernia Evo-mallia uuden kotisi lähtökohdaksi. Tai ota parhaat ideat malleistamme niin toteutetaan sinulle koti vaikka omista suunnitelmistasi.