Trendikäs talomallisto täynnä toimivuutta 

Inno-mallien selkeään tyyliin tuo ilmettä ja rytmiä julkisivun mietityt yksityiskohdat. Tyylikäs arkkitehtuuri on suunniteltu juuri kaupunkiympäristöön ja taajamatonteille sopivaksi. Mallistossa on kattavasti kokoja ja toimivia pohjaratkaisuja.

Inno-mallisto tarjoaa monipuolisen kattauksen innovatiivista kaupunkiasumista. Mallistossa uusia ihastuttavia 1-tasoisia koteja sekä suosittuja Omataloja modernisoituna. 
Inno-malleissa löytyy pohjaratkaisuja ja toimivuutta monen kokoisille perheille.

Inno-mallien modernin selkeään arkkitehtuuriin tuo rytmiä erilaiset tehosteverhoukset, suojaavat seinäkkeet, isot ikkunat ja reilunkokoiset terassit. Useassa mallissa on lisäksi ilmettä tuova epäsymmetrinen katto.

Inno-mallisto 

Kun talon malli, pohjaratkaisu ja isoimmat asiat alkaa olla selvillä, on aika miettiä tarkemmin myös sisustusta. Isot viihtyvyyteen vaikuttavat asiat, kuten luonnonvalon riittävyys ja toimiva huonejärjestys on Innoissamme mietitty pitkälle. Valitessasi korotetun sisäkaton saat tilantuntua reilusti lisää.


Haluatpa kotiisi ylellisyyttä, lämpöä, luksusta, kodikkuutta, puupintoja, kontrasteja, hillittyä harmoniaa tai raikasta vaaleutta - uusi koti on aina uusi koti - juuri sinun näköisesi!

Laadukkaat, hyvin yhteen sointuvat valinnat miellyttävät silmää pitkään ja lisäävät arjen toimivuutta. Pienemmät ja suuremmat muutokset onnistuvat hyvin myös Inno-malleihin.

Muokataan Inno- tai muusta mallistamme juuri sinulle sopiva koti tai toteutetaan täysin yksilöllinen talo omista suunnitelmistasi. 
Pyydä rohkeasti tarjous!