Kaikki asumisen mukavuudet kompaktissa koossa 

 Primus-mallit sopivat loistavasti ensimmäiseksi omakotitaloksi etenkin pienille kaupunkitonteille, mutta myös vapaa-ajan asunnoiksi. 

Primus-mallistossa on näppäriä moderneja taloja tehokkailla pohjaratkaisuilla. Yksitasoiset mallit löytyvät kokoluokassa 38,5 - 88 huoneistosalaneliömetriä. Kaksitasoisena löytyy pienellekin kaupunkitontille sopiva 108-neliöinen malli kolmella makuuhuoneella. 

Primus-mallien moderni julkisivu rakentuu pulpettikatosta, suojaisista terassikatoksista ja suurista ikkunoista. Tehosteverhouspinnat tuovat lisää pirteyttä ja tyyliä ulkonäköön.

Primus-mallisto 

Primus soveltuu kompaktina, mutta kaikki asumismukavuudet sisältävänä hyvin myös täyslämpimäksi loma-asunnoksi ympärivuotiseen käyttöön. Pohjaratkaisu, kattomuoto sekä julkisivuvalinnat on varsin vapaasti muunnettavissa tarpeidesi, ympäristön, kaavamääräysten tai tyylimakusi mukaiseksi.


Kompakteista asumisneliöistä huolimatta tilaa ja toimivuutta riittää. Huoneissa on riittävästi väljyyttä ja kalustusmahdollisuuksia. Reilunkokoiset ikkunat antavat paljon luonnonvaloa.

Millainen on sinun unelmiesi kodin, pienemmän tai suuremman keittiö, olohuone, sauna, kodinhoitohuone tai makuuhuoneet? Ota parhaat ideat talteen sivuiltamme - mallistoista, ideagalleriasta ja ladattavista esitteistä.

Muokataan Primus- tai muusta mallistamme juuri sinulle sopiva koti tai toteutetaan täysin yksilöllinen talo tai loma-asunto omien ideoidesi tai suunnitelmiesi pohjalta. Pyydä rohkeasti tarjous!